Украинското новинарско издание The Kyiv Independent съобщи в сряда, че армията

...
Украинското новинарско издание The Kyiv Independent съобщи в сряда, че армията
Коментари Харесай

Украйна награди руски дезертьор с половин милион долара

Украинското новинарско издание The Kyiv Independent заяви в сряда, че армията на страната е дала половин милион $ на 28-годишен съветски водач , който наскоро дезертира в Украйна.

Войникът Максим Кузминов смени страната, като кацна в Украйна с един от руските хеликоптери Ми-8, претрупан с аварийни елементи за съветски изтребители.

Според представителя на военното разузнаване на Киев Андрий Юсов се чака премията да примами други съветски военни да последват образеца и да се бият за раздраната от война нация.

" Още един път, тези руснаци, които не желаят да станат военни нарушители, апелирам, предайте се , преминете на украинската страна и защитавайте личната си чест и съвест, борете се против режима на Путин ", сподели той.

Според отчет на Ал Джазира, Киев има формален лист с награди за дезертиращи съветски бойци въз основа на оборудването, което носят.

За самолети премията може да доближи 500 000 $ , до момента в който 100 000 $ чакат тези, които предадат съветски танкове.
 Проукраински руснаци приканват
Проукраински руснаци приканват " Вагнер " да отмъсти за гибелта на Пригожин

" За да отмъстиш, би трябвало да преминеш на страната на Украйна ", сподели командирът на РДК

Украинското разузнаване заяви,.

Планът е планувал хеликоптерът да прелети над украинска територия и да кацне в източния регион на Харков, където ги чакали украинските специфични елементи.

Семейството на водача също бе известено авансово да избяга от Русия и да живее в Украйна, с цел да не бъде осъдено в Русия.

В хеликоптера е имало два други съветски отряда, които нямали визия за заговора за дезертьорство. Съобщава се, че те са били убити от украинските войски, откакто са отказали да се предадат.

Според Юсов в Русия има бойци, които вземат " кардинални идеологически решения " и застават на страната на положителното.

" Нова страница се обръща... ", сподели той. " Това е единствено началото, има още. "
 С по-модерна Противовъздушна отбрана Украйна се готви за нови съветски офанзиви през зимата
С по-модерна Противовъздушна отбрана Украйна се готви за нови съветски офанзиви през зимата

Почти половината от енергийната система на Украйна беше развалена вследствие на съветски офанзиви предходната зима
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР